A lázcsillapító olajfalevél

„Az olajfa levelét a gyógyításban először az ókori egyiptomiak használták. Azóta tudományos kutatások és vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy magasfokú védelmet nyújthat a szervezetnek, különböző kórokozókkal szemben. Erősíti az immunrendszert, továbbá növeli az energiaszintet, segíthet a vérnyomást az optimális értékhatáron belül tartani, kardioprotektív hatású is egyben. (...)
Az 1800-as évekből származó feljegyzések igazolják, hogy az olajfa leveleinek főzetét a láz csillapítására használták, illetve már a maláriás tünetek kezelését is eredményesen végzték a levelekből készült főzettel!” – Véli Chris Kilham A ’The University of Massachusetts Amherst’ etnobotanikai tanára, aki a Amazonastól Szibériáig megszállottan kutatta, és kutatja mind a mai napig a különböző gyógynövényeket. Gyógynövényeket forgalmazó cégek, kozmetikai -és gyógyszergyártó vállalatok egyaránt kíváncsiak Mr. Kilham tapasztalataira, véleményére.

Az olajfalevél első hivatalos orvosi említését valóban XIX. századi feljegyzések között kell keresnünk! Bő 150 évvel korábban lázas betegségek és malária gyógyítására alkalmazták, ezen hatásait dokumentálták is.

1854-ben a ’Pharmaceutical Jurnal’-ban közzétettek egy riportot Daniel Hanbury botanikussal, aki a láz csillapításra egy roppant egyszerű receptet ajánlott: Az olajfa leveleinek főzetét!

Hanbury igen csak jártas volt a korabeli gyógynövénykutatásban, saját elmondása szerint 1843-ban fedezte fel az olajfa levelek tinktúrás oldatának lázcsillapító hatékonyságát. Mindez úgy történt, hogy az ókori görög világ óta ismert Leszbosz-szigetén, különösen annak „fővárosában” (névszerint Mytilene) 1843-ban végigsöpört egy súlyos és sok halálos áldozatot követelő, borzasztóan magas lázzal járó fertőzés. Az olajfa leveleiből készült kivonatokat pusztán gyógyászati szempontból nézve eredményesebben alkalmazták, mint a korabeli orvoslásban lázcsillapítóként előszeretettel használt kinint.
Hanbury megemlíti még, hogy tudomása szerint már Napóleon idején, az 1808 és 1813 között zajló Spanyol háborúban a francia hadsereg katonaorvosai a váltóláz kezelésére olajfalevek főzetét adták a katonáknak.
A napóleoni háborúkat követően az Ibériai (ismertebb nevén Pireneusi)-félszigeten elterjedt, mint lázcsillapító.

Olajfalevél vásárlás ➙

Dr. E. Pallas néhány évvel később elnevezte ’Vauqueline’-nek az olajfalevél aktív hatóanyagát, melyet manapság oleuropeinként ismerünk. Érdemes megismerkednie az oleuropeinnel! KATTINTSON TOVÁBB a részletekért!

A vírusos és bakteriális fertőzések következtében nem ritka, hogy a betegek belázasodnak. Elég csak a legkézenfekvőbb fertőzésekre gondolni: az influenzára vagy a megfázásra. Mindkét betegség tünetei közé besorolható a magas láz.

Az olajfalevél kivonatoknak van egy sajátos antivirális tulajdonságuk, mégpedig hogy segítenek megakadályozni azt, hogy a vírusos sejtek reprodukálják önmagukat. Gátolva így a fertőzés továbbterjedését, valamint az egészséges sejtek sérülését.

Ne feledje!

Egy nem megfelelően kezelt kezdődő náthából is kialakulhat komoly, influenzaszerű megbetegedés! Az akut problémák enyhítésére, a fertőzések kialakulásának a megelőzésére az olajfalevél különösen hatékonynak bizonyulhat. Láz ellen (legyen az egy influenzás megbetegedés) kifejezetten hatásos készítmény!

Természetes lázcsillapítóként, elsősorban a betegség kialakulásakor adagolja az olajfalevél kivonatokat.

Amennyiben láza jelentősen, még 1-2 nap után is meghaladja a 39 fokot, vagy netán úgy érzi, hogy panaszai nem hogy javulnának, inkább rosszabbodnak, a biztonság és a gyógyulás érdekében ajánlott mindenképpen felkeresnie kezelőorvosát, háziorvosát!

Olajfalevél vásárlás ➙

Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Gyakori kérdések az Olajfalevélről:

Mire használható? Kiknek ajánlott az alkalmazása és hogyan kell adagolni?

Összes Olajfalevél kérdés és válaszhoz tovább
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Olajfalevéllel.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Olajfalevéllel.

Fokozza immunrendszere erejét Olajfalevéllel

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!