Allergia ellen Olajfalevéllel

Sokan már-már rettegnek amikor közeledik a tavasz, hiszen ezzel együtt közeleg az allergia szezonja is. Rengeteg ember számára okoznak roppant nehéz perceket, sőt, akár órákat az allergia igencsak kellemetlen tünetei.

Hazánkban körülbelül 3 millióra tehető a valamilyen allergiában szennvedő betegek száma. Az allergia tulajdonképpen nem más, mint a szervezetnek egy idegen anyagra adott túlzott válaszreakciója.

Ne csak az allergiát kezeljük!

Allergia jóval könnyeben alakul ki abban a szervezetben, amelyik immunrendszere legyengült, és a stressztől is megviselt. Éppen ezért alapvető fontosságú az egész szervezet általános állapotának és egészségének a javítása.
Lényeges tehát, hogy nem csak magát az allergiát kell kezelni, hanem sokkal inkább a szervezet egészét szükséges erősíteni.

Káros mellékhatású gyógyszerek

Ráadásul a manapság oly divatos és népszerű allergia ellenes gyógyszerek alkalmazásával csak még több nem kívánatos és rendkívül mérgező anyagot juttathatunk a szervezetünkbe, amely így még leterheltebbé válik. A gyógyszerek pedig általában csak magát a tüneteket kezelik (ha kezelik egyáltalán), de az allergia kiváltó okaival mem törődnek, meg se próbálják őket valóban meggyógyítani.

Természetes segítség

Ezért szükséges az allergia kezelésében (is) a természetes, mindenféle mesterséges anyagot mellőző szereket alkalmaznunk. Mindenekelőtt a szervezet immunrendszerét szükséges megerősítenünk, hogy a test képes legyen saját magát megvédeni és gyógyítani. Ebben tud a segítségünkre lenni az Olajfalevél, amely számos kutatásban igazolta már allergia tünetenyító, megszüntető képességeit.

A csodálatos Olajfalevél

Az Olajfalevél Kivonat (az olajfa levelének préselt leve) a benne található érékes összetevőinek köszönhetően nagyszerűen képes megizmosítani a legyengült immunrendszert. Az Olajfalevél kivonatai természetes módon képesek semlegesíteni a baktériumokat, vírusokat, gombákat és a parazitákat is. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben a szervezetben található hasznos baktériumokra nincsenek rossz hatással, ellentétben rengeteg szintetikus antibiotikummal, melyek elpusztítják a hasznos baktériumokat is, így csak még tovább gyengítik a szervezet saját védekezőképességét.

Az Olajfalevél Kivonat tehát nemhogy gyengíti, hanem inkább nagymértékben fokozza az immunrendszer működésének hatékonyságát. Ha pedig megfelelően működik az immunrendszer, akkor az biztosan jótékony hatással van az allergiára is, hiszen a szervezet nem fog túlzott reakcióval válaszolni a korábban allergénnek beazonosított anyagra.

Antioxidáns hatás

Az Olajfa kivonatban számos antioxidás hatással rendelkező vegyület is található, mint például az oleuropein és a szkvalén. Ezek az anyagok képesek semlegesíteni a káros szabadgyököket, továbbá csökkenteni tudják az oxidatív károsodásokat is a szervezetben. Ez is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy minél kevesebb káros anyag és folyamat legyen a szervezetben.

Felső légúti (allergiás) panaszok enyhítése

Az Olajfalevél kivonatok immunválaszt fokozó jellemzőkkel bírnak, melynek köszönhetően a különféle gyulladással járó allergiás panaszok, asztmás rohamok és felső légúti megbetegedések enyhítésében is nagyszerű segítséget jeklenthetnek. Az olajfalevelekben számos gyulladáscsökkentő vegyület is megtalálható, mint például az oleuropein is, melyek természetes módon képesek enyhíteni és megszüntetni a gyulladásokat a szervezetben.

Az Olajfalevél ezeknek a természetes és csodás tulajdonságainak köszönhetően képes hatékonyan kezelni nem csak az allergia tüneteit, hanem teljes körűen megszüntetni az azt kiváltó okokat is. Így nem csupán felületi és időleges javulást hoz, hanem teljes mértékben és véglegesen is képes akár csökkenteni és megszüntetni az allergiás megbetegedéseket.

Olajfalevél rendelés ➙

Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Gyakori kérdések az Olajfalevélről:

Mire használható? Kiknek ajánlott az alkalmazása és hogyan kell adagolni?

Összes Olajfalevél kérdés és válaszhoz tovább
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Olajfalevéllel.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Olajfalevéllel.

Fokozza immunrendszere erejét Olajfalevéllel

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!