Az Olajfalevél baktérium és gomba ellenes hatása

Idézzük fel a gyógynövények megszállott kutatójának, Chris Kilhamnek a gondolatát az olajfa leveleinek pozitív hatásairól:

Az olajfa terméséből, a bogyókból sajtolt olíva olaj, különösen az extra szűz olíva olaj világviszonylatban is népszerű készítmény. Az egészséges táplálkozás egyik legújabb alapköve a hagyományos főzőolajok helyettesítése olíva olajjal.
A mediterrán diéta alapja egyértelműen az olíva olaj felhasználása a konyhában! Az ételek könnyen elkészíthetőek, egyedi ízvilággal! (...) Kevesen tudják azonban, hogy az olajfának van egy hasonlóan értékes része. Sokan biztos hogy ki nem találnák elsőre, hogy miről is van szó! – A olajfa leveleiről (...)
A történelem kezdetén, az ókori civilizációk már felfigyeltek az olajfa leveleiből készített főzetek jótékony hatására! De elég csak azt megemlíteni, hogy a Bibliában az olajfát kultikus faként jellemzik, melynek gyümölcsei táplálékként, levelei pedig orvosságként szolgálhatnak.

A bakteriális és gombás fertőzések ellen hatékony olajfa levelet évszázadok óta alkalmazzák, mint immunerősítőt.
A tudomány a 20. században azonosította a olajfa leveleinek antibakteriális, antivirális, antifungális hatóanyagát: az oleuropeint. A fa levelei tartalmazzák a legkoncentráltabb formában a polifenolokkal rokonítható vegyületet.
IDE KATTINTVA többet is megtudhat az oleuropeinről

Az angolul ’Olive Leaf Extract’ elnevezéssel illetett készítmények kórokozóellenes hatásai, antioxidáns és immunfokozó tulajdonságai, a szinergia (görög eredetű szó, jelentése: ’együttműködés’) elve alapján támogatják az általános egészséget.

Az általunk forgalmazott ausztrál olajfalevél préslevek (kivonatok) szinergikus jellemzője, hogy az oleuropein mellett 11 külöböző fenolos komponenst tartalmaznak, melyek együttesen felerősítik az oleuropein hatásait.

Az izraeli ’Rappaport Faculty of Medicine’ kutatói az olajfalevél antibakteriális hatásait vizsgálva, hatékonynak találták az ’E-coli’ baktérium, ’Salmonella’, illetve a ’Candida-albicians’ gombás fertőzés ellen.
A levelek antibakteriális hatásait laboratóriumi keretek között is igazolták már! Például, a leveleket 1 petri csészében vízben oldották, és az oda ’bevezetett’ baktériumok mindegyike 3 óra elteltével elpusztult!

Egy, a ’Molecules’ szaklapban megjelent tanulmányban felhívták a figyelmet az olajfa leveleinek Gram-negatív és -pozitív baktériumok elleni hatásaira, hozzátéve, hogy az antibakteriális sajátosságok mellé gombaölő tulajdonságok is párosulnak.

Az olajfalevél kivonata segíthet megakadályozni a bakteriális fertőzések továbbterjedését, gátolja ugyanis a fertőzött sejtek reprodukcióját, valamint serkenti az immunsejtek „kórokozókat bekebelező munkáját”.

Az antibakteriális védelem a bélrendszerben kezdődik!

A belekben 500 különböző fajú, nagyjából 10 trillio baktérium található. Egyes fajták alapvetőek, mások békésen elélnek egészen addig, amíg számuk jelentős mértékben meg nem szaporodik. A helytelen táplálkozás, a stressz, az antibiotikum hatású gyógyszerek túlzott adagolása egyaránt a bélflóra károsodásához vezethet. Mindez kihathat az általános egészésgi állapot romlására is.

A patogén baktériumok romboló munkálkodása a bélrendszerben egyértelműen összekapcsolható az immungyegeség állapotával!

Tudta-e, hogy Az immunrendszer 70%-a a bélrendszerben található!? ”Éppen ezért az olajfa levelének antimikrobiális hatásait nem lehet eléggé hangsúlyozni”- Írja Jacqueline Wildish táplálkozástudományi szakember a "Gut and Psychology"című írásában

Az olajfa levél kivonatának hatóanyagai fellépnek a patogén baktériumokkal, gombákkal, élesztőgombákkal szemben, mindezt úgy, hogy az egészséges bélflóra működéséhez alapvető, „hasznos baktériumokat” nem károsítják, támogatva így az általános egészséget.

Az immunerő fokozására

Influenzaszerű tünetekkel, náthával, megfázással, netán lázzal küzd? Az ÖN számára gyors javulást eredményezhet az olajfalevél! Rendszeresen is fogyasztható, de már évi 2-3 alkalommal, a kivonatok kúraszerű adagolásával jelentősen megtámogatható az immunrendszer működése.

Olajfalevél vásárlás ➙

Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Gyakori kérdések az Olajfalevélről:

Mire használható? Kiknek ajánlott az alkalmazása és hogyan kell adagolni?

Összes Olajfalevél kérdés és válaszhoz tovább
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Olajfalevéllel.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Olajfalevéllel.

Fokozza immunrendszere erejét Olajfalevéllel

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez