Kérdések és Válaszok az Olajfalevélről

Olívaolajról már hallottam, olajfalevélről még nem. Utóbbi miért olyan különleges?

Az olajfalevél természetes kivonatai jóval erősebb hatással vannak az általános egészségre, mint az olívaolaj. Mindez nagyrészt 2 aktív összetevőjének, az oleuropein és a szkvalén magas koncentrációjának tulajdonítható. Az oleuropein az olajfa leveleiben nagyjából 3000-szer magasabb koncentrációban mérhető, mint az olívaolajban!

Miben más az olajfalevél, mint az olívaolaj?

Az olajfa legelterjedtebb formája egyértelműen az olívaolaj. Az egészséges táplálkozás, a mediterrán konyha mindmáig fontos alapanyaga. Jótékony hatásai fogyasztói tapasztalatokon, orvosi kutatásokon alapszanak. Gyógyászati szempontból is elfogadott tény, hogy az olívaolaj pozitív hatással van a szervezet általános egészségére, a szívre, valamint a gyomorra.
Az olajfa levelei telítetlen zsírsavakat, antioxidáns hatású anyagokat nagy számban tartalmaznak.
A levelekből készült sűrítmények, kivonatok jóval markánsabb antioxidáns hatásokkal rendelkeznek, mint az olívaolaj. A különleges antioxidáns, az oleuropein hatóerejét az általunk forgalamzott olajfalevél kivonatban 11 további fenolos vegyület erősíti. Mindez a szinergia elve szerint! A szinergia jelentése együtthatás, együttműködés: Több elem együttműködéséből nagyobb teljesítmény, magasabb hatásfok jön létre.

Mit kell tudnom az oleuropeinről?

Az olajfa túlélését az oleuropein biztosítja. A fa gyökerében, kérgében, gyümölcsében, levelében egyaránt kimutatható. Mint aktív összetevő, a természetben védi a fát rovarharapások, baktérium-, vírus- és gombatámadások okozta károsodásoktól. Jelentősen megnöveli az olajfa ellenállóképességét.
Az olajfalevél és natúr kivonatai az oleuropeinnel az élen, koncentrált formában tartalmaznak antioxidánsokat, így az emberi szervezet egészségére nézve felbecsülhetetlen értékűek.

Miért értékes számunkra a szkvalén nevezetű anyag?

Az oleuropein mellett az oaljfalevél másik aktív összetevője a squalen (’szkvalén’). Az elmúlt évek egyik újdonsült táplálkozástudományi felfedezése a szkvalént érintette. A zsírokhoz hasonló anyagról kimutatták, hogy hasonlóan viselkedik az emberi szervezetben, mint az A -, E -, D-vitamin, továbbá rokonságba állítható a szabadgyökfogó karotinoidokkal.
Szerepe van a sejtanyagcsere foylamatokban, képes szintetizálni a sejteken belüli oxigént. Általános egészségjavító, továbbá bőrápoló hatású.

Melyek az olajfalevél főbb hatásai?

Tapasztalatok szerint az olajfalevél erősíti az immunrendszer kártékony anyagokkal szembeni ellenálló képességét. Az influenza és megfázás megelőzésére, a tünetek az enyhítésére hatékony készítmény. Fogyasztásával csökkenthető a magas (LDL)-koleszterin szintje, kiegyensúlyozható a vérnyomás: így lényegében kardioprotektív tulajdonságú.
Pozitív hatásai közé sorolható még: a jobb közérzet, a megnövekedett energia. A paraziták, szabadgyökök, valamint a gyulladások elszaporodása illetve elterjedése ellen védelmet nyújt.

Először rendeltem olajfalevél kivonatot. Mit kell tudnom az ajánlott adagolásról, a tárolási feltételekről? A szintetkius gyógyszerek mellett rendre megtalálható betegtájékoztatóra lennék kíváncsi!?

Megrendelheti az 500- és 200ml-es kiszereléseket. Előbbi felnőtteknek, utóbbi gyerekeknek ajánlott. Hozzáadott alkoholt és cukrot nem tartalmaznak.
Az olajfalevél kivonatok étrendkiegészítőnek minősülnek, önmagukban nem helyettesíthetik az egészséges és vegyes étrendet.
Felnőttként a következő adagolást kövesse: Az üveg kupakjához, csatolt adagolóval mérjen ki napi 3x5ml-t és fogyassza önmagában, vagy folyadékban feloldva. Az adagoló kupakot mindig mossa el használat után, ügyeljen a higéniára!
Az üvegcsét jól zárja vissza. Tárolja száraz, hűvös helyen.

Teljes mértékben természetes készítmény?

Az olajfalevél kivonatok közvetlenül a natúr olajfa levélből készülnek. A leveleket nem vetik alá tartósításnak, fagyasztásnak, szárításnak. Tartalmazzák a kulcsfontosságú, bioaktív összetevők mindegyikét.

Gyerekek is fogyaszthatják?

Gyerekeknek, 3 éves kortól a 200ml-es kiszerelésből napi 2x5ml adagolása javasolt önmagában, vagy más folyadékban feloldva.
A 200ml-es kiszerelés jóval kevésbé keserű ízű, hiszen a gyermekek ízvilágát szem előtt tartva natúr bogyós gyümölcsök aromájával ízesítik.
A kivonatok évente 2-3 alkalommal történő szedése hozzásegíthet a kiegyensúlyozottabb életvitelhez, a jobb közérzethez, az immunerő fokozásához! Kerülje az alkalamzásukat az erős szintetikus gyógyszerekkel párhuzamosan!

Mikor nem ajánlott az olajfalevél kivonatát fogyasztani?

Magas vérnyomásban, súlyos toxikusságban szenvedők, valamilyen agyi érkárosodást már átélt betegek számára kizárólag orvosi rendelkezésre ajánlott fogyasztani! Terhesség és szoptatás alatt mindenképpen kérje ki kezelőorvosa véleményét az olajfalevél fogyasztásáról! Hasonló módon járjon el, amennyiben allergiás a termék valamely összetevőjére (pl. gyerekként a bogyós gyümölcsökre).

Igyon olajfaleveles-teát, hogy jobb legyen a közérzete!

Az olajfa levelét a történelem folyamán már az ókori görögök és rómaiak is fogyasztották teaként, meleg vízzel felöntve. A mediterrán térségben nagyon népszerű a következő eljárás: 1 evőkanálnyi, megtisztított olajfalevelet felöntenek 250 ml forrásban lévő vízzel. Hagyják állni kb. 20 percig, majd a nap folyamán napi 3x1 csészével isznak az „olajfaleveles-főzetből”. A keserű íz mellé erős hatások párosulnak: nyugtatólag hat a szervezetre, ellazít, alvászavarok ellen hatásos.

Olajfalevél vásárlás ➙

Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Olajfalevéllel.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Olajfalevéllel.

Fokozza immunrendszere erejét Olajfalevéllel

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Védje szervezetét a fertőzések és baktériumok ellen Olajfalevél Kivonattal. Vegye fel a harcot a vírusokkal!

Támogassa immunrendszerét természetesen Olajfalevél Kivonattal!

Tovább az Olajfalevél értékes hatásaihoz
21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók