A gyulladáscsökkentő Olajfalevél

Az olíva olaj, különösen extra-szűz fajtája kapcsán, gyulladáscsökkentő hatásokat mindig is feltételeztek.
Az egészséges életvitel alapvető konyhai alapanyagaként az olajfa gyümölcséből sajtolt olaj megtalálható emberek millióinak a mindennapi táplálkozásában.

Kevesen tudják azonban, hogy az olajfának a termése mellett, a levelei is felhasználhatóak. – Nem is akárhogyan!
KATTINTSON TOVÁBB, és ismerje meg az olajfalevél pozitív hatásait!

Az olajfalevél gazdag antioxidánsokban és polifenolokban, éppen ezért, pusztán már ezen megállapítás tudatában gyanítható lenne, hogy gyulladáscsökkentő tulajdonságok jellemzik!

➜ A levelek kivonatát vizsgáló kísérletek során egyes kutatók arra jutottak, hogy ízületi gyulladások esetén az olajfalevél igen is segíthet a fájdalom csökkentésében, valamint a jobb mobilitás elérésében. A kutatók felhívták a figyelmet, hogy halolajjal / rákolajjal kombinálva borítékolható a javulás! A rákolajról (krill olaj) ide kattintbva olvashat többet.

➜ Segíthet tompítani az ’atherosclerosis’ (érszűkület) alatt lezajló krónikus gyulladásokat, valamint gyulladással járó allergiás panaszokat, asztmás rohamokat, felső légúti megbetegedéseket.

➜ Az olajfa levelének egyik komponense, a hidroxitirozol In Vitro és In Vivo kutatások eredményei szerint az antioxidáns hatások mellett gyulladáscsökkentő is egyben.

➜ A jövőre nézve bíztató lehet, hogy felfigyeltek az olajfalevél kivonat hatékonyságára neurodegeneratív (gyulladásos) betegségek ellensúlyozásakor. Az agyi zavarokért és a neuronok pusztításáért felelőssé tehető, ún. kóros fehérjék felhalmozódását gátolta.

➜ Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásai tudatában az olajfalevélről feltételezhető, hogy neuroprotektív is egyben. Hozzájárulhat a szabadgyökök és az oxidatív károsodások által végzett sejtromboló folyamatok megelőzéséhez. Az agy -és idegrendszerre nézve különösen veszélyes ez a sejtromboló folyamat, hiszen a tudomány alátámasztása szerint számos degeneratív megbetegedés és kóros állapot összefüggésbe hozható az a szabadgyökökkel, oxidatív károsodásokkal.

➜ A bárányhimlő okozhat sajátos ideg -és bőrgyulladást, amit övsömörnek nevezünk. A betegség immunhiányos állapot, immungyengeség következtében nagyobb valószínűséggel alakul ki, de előfordulhat, hogy tartós immungyengeség esetén reaktiválódhatnak a vírusai. Az immunerőt fokozó, gyulladáscsökkentő olajfalevél enyhítheti az övsömör tüneteit.

➜ Visioli és társai szerint aktív hatóanyaga, az Oleuropein aktivizálja a makrográfok Nitrogén-monoxid (a továbbiakban NO) termelését. (Az NO gáz halmazállapotú, ingerületátvivő anyag. 1998-ban az Orvosi és Élettani Nobel-díjat az NO kutatóinak ítélték oda! Az NO a szervezet egyik kulcsmolekulája, fiziológiai, immunológiai és neurológiai folyamatok alapja.)

➜ Az oleuropein további gyulladáscsökkentő hatásai érvényesülnek azáltal, hogy csökkenti a ’Lipoxigenáz’ aktivitását, valamint a ’Leukotrién’ termelését. Utóbbi anyag pl. asztmás rohamok gyulladásos reakcióit ösztönzi.

➜ Megfigyelték, amint az olajfalevél kivonata neurodegeneratív betegségek ellensúlyozására hatékonynak bizonyult azáltal, hogy az agyi zavarokért és a neuronok pusztításáért felelőssé tehető, ún. kóros fehérjék felhalmozódását gátolta.

Olajfalevél rendelés ➙

Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Gyakori kérdések az Olajfalevélről:

Mire használható? Kiknek ajánlott az alkalmazása és hogyan kell adagolni?

Összes Olajfalevél kérdés és válaszhoz tovább
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Olajfalevéllel.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Olajfalevéllel.

Fokozza immunrendszere erejét Olajfalevéllel

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez