Kutatási Eredmények

Ízületek egészsége?

Az oleuropein kapcsán modern tudományos kutatások eredményei támasztják alá, hogy ’oszteoartritisz’, illetve ’rheumatoid artritisz’ tüneteinek az enyhítésében segédkezhet. Állatkísérletek során, mikroszkóp alatt megfigyelték az ízületi szövetek gyulladásának, gyógyulásának legelső jeleit.
Ahhoz azonban, hogy egyértelműen kijelenthető legyen az olajfalevél jótékony hatása ízületi problémák esetén, ahhoz további tudományos vizsgálódásokra lesz szükség.
Köszvény esetén feltételezik, hogy az oleuropein hatására a húgysav kristályosodását serkentő xantin-oxidáz enzim aktivitása csökkenhet. Mindez azért lehet jelentős, hiszen a köszvény általában összefügg az ízületi -és porcszövetekben a húgysav kristályosodásának a megindulásával.

Szív -és érrendszer egészsége

Olaszországban, a ’Messinai Egyetemen’ az olajfalevél aktív összetevőjéről, az oleuropeinről egyértelműen kimutatták, hogy csökkenti a magas vérnyomást, a szív koszorúerekben pedig javítja a vér áramlását. Komponensei között további olyan flavonoid tulajdonságú vegyületeket mutattak ki, mint a rutin, a heszperidin, vagy a luteolin.
Az antioxidáns hatású flavonoidokra a kapillárisok egészsége és optimális állapota szempontjából nagy szüksége van az emberi szervezetnek!
A ’Milánói Egyetem’ kutatása szerint az olajfa levelének kivonatai gátolhatják az LDL (rossz)-koleszterin oxidációját, mely folyamat az arterioszklerózishoz (artériák meszesedéséhez) vezethet.

Kardioprotektív hatás

Morton Walker orvoskutató már 1996-ban rámutatott arra, hogy a flavonoidok bevitele egyértelműen összefüggésbe hozható a kardiovaszkuláris megbetegedések alacsonyabb számával. Dr. Walker szerint az olívaolaj és/vagy az olajfa levelének kivonatai rendelkeznek kardioprotektív hatásokkal, így ezek fogyasztása mindenképpen ajánlott a szív -és érrendszer védelme érdekében. A cikket ’Townsend Letter for Doctors and Patients’ 1996. júliusi számában közölték.

A Vércukorszint szabályozása

A ’Granadai Egyetemen’ M. González és társai az olajfalevél kivonatok vércukorszintre gyakorolt jótékony hatását feltételezték. A spanyol kutatócsoport szerint az olajfalevélnek kettős hatásmechanizmusa érvényesül:
1. Hatékonyabbá válik a cukor okozta inzulin felszabadulás,
2. illetve megnövekszik a sejtek, szövetek környéki cukorfelvétel.

HIV-vírus ellen?

A ’Biochem Biophys Commun.’ 2003. augusztusi számában egy felettébb érdekes tanulmányt közöltek a New York-i ’University Scholl of Medicine’ kutatói: Az olajfalevél kivonatával kapcsolatban úgy találták, hogy képes lehet gátolni a HIV-1 vírus terjedését: megakadályozhatja az akut fertőzést, valamint a HIV-1 sejtek közötti transzmissziót, és a sejtek replikációját.

Antibakteriális hatás

Izraeli kutatók hatékonynak találták ’Streptococcus’ baktériumok ellen azáltal, hogy károsítja a baktériumok sejtmembránjait, így nagyobb lehetőség mutatkozik a baktériumok mielőbbi semlegesítésére.

Antioxidáns és gyulladásgátló hatás

Az ausztrál ’Southern Cross University’ (SCU) kutatói 2007-ben 55 gyógynövény közül (ide sorolva például a zöld teát is) az olajfa levelének kivonatát találták a legerősebb antioxidánsnak. A flavon vegyületeknek, és főleg az oleuropeinnek köszönhető a zöld teánál több mint 2x erősebb antioxidáns, és gyulladáscsökkentő hatása.

Olajfalevél vásárlás ➙

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Modul főcím

ALT_SZOVEG
  • Recept 1
  • Recept 2
  • Recept 3
LINKSZÖVEG
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez

Gyakori kérdések az Olajfalevélről:

Mire használható? Kiknek ajánlott az alkalmazása és hogyan kell adagolni?

Összes Olajfalevél kérdés és válaszhoz tovább
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Olajfalevéllel.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Olajfalevéllel.

Fokozza immunrendszere erejét Olajfalevéllel

21 + 1 szuperélelmiszer
46 + 1 SZUPERÉLELMISZER
ingyenes
E-KÖNYV
AZ ÖN NEVE »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-MAIL »
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!