Megfázás ellen: megfázás megelőzés Olajfalevéllel

A megfázás vitathatatlanul az egyik leggyakrabban előforduló betegség világszerte. A felső légutak gyulladása, melyet vírusos fertőzés okoz. Több mint 200 különböző „elkövetőt” lehetne felsorolni, azonban az esetek 20-50%-áért (igen tág intervallum, sokszor ugyanis nem igazán egyértelmű hogy 1, vagy több vírusról van-e szó) a Rinovírus (tavasszal-ősszel) és a Koronavírus (télen) a felelős.

A gyerekeket, az immunrendszerük fejletlensége miatt különösen megviseli egy-egy megfázás... pedig évente akár 8-10 alkalommal is elkaphatják ezt a fertőző betegséget!
Felnőtteknél kevésbé árnyaltabb ez a kép, azonban a „csúcsra járatott” immunműködés sem tudja meggátolni azt, hogy (ugyan már csak évente átlagosan 2-3 alkalommal) a megfázásra, és az influenzára utaló tünetek ne „bontakozzanak ki” a felnőtt szervezetben.

A jól bevált immunerősítő praktikákkal, mint például a testmozgással, az antioxidánsokban és vitaminokban gazdag gyümölcsök fogyasztásával, a személyes higiénia (tisztálkodás, kézmosás) ugyan nagyobb esély adódik elkerülni a bakteriális és vírusos fertőzéseket, azonban nem árt megtámogatni az immunműködést természetes étrendkiegészítőkkel.

Ugyanis megeshet, hogy az influenza és megfázás mutálódott változatával is szembetalálhatja magát a beteg. Ilyen esetekben az immunrendszer még komolyabb erőpróba előtt áll, ugyanis nagy harcot kell vívnia a makacs és nehezen enyhíthető vírusos fertőzésekkel.

Az olajfalevél kivonataival hatékonyan támogatható az immunrendszer működése, számos vírusos és bakteriális fertőzés tünete enyhíthető!
Különösen hatékony a lázzal járó betegségek enyhítésében, továbbá krónikus megfázás, és felső légúti problémák esetén jelentősen támogatja az igénybe vett immunrendszer jobb ellenálló képességét.

Laboratóriumi vizsgálatok eredményei támasztják alá, hogy az olajfa levelének olyan komponensei, mint az ’oleuropein’, vagy a ’hidroxitirozol’ eredményezik az antibakteriális és antivirális hatások java részét.

Az olajfalevél kivonatok két különböző folyamatot indítanak el a szervezetben:

➜ egyrészt fokozzák a fagocitózist (az a folyamat, mely során az immunsejtek bekebelezik, majd elpusztítják a kórokozókat),

➜ másrészt pedig gátolják a baktériumok és vírusok reprodukáló képességét, ezáltal a fertőzés elterjedését.

Antioxidánsként semlegesítik a szabadgyököket, megvédve így a szervezetet a gyökök sejtromboló - oxidatív károsodásokat előidéző hatásaitól.
Amennyiben az immunrendszernek saját funkcióit nem kell megosztania a szabadgyökök és a vírusok/baktériumok ellensúlyozása között, akkor utóbbira úgymond több kapacitás jut, hatékonyabb immunválasz adódhat mondjuk a megfázást kiváltó fertőzésre is.

„Az olajfalevél kivonata igazi vírusellenes vegyület. Szelektíven képes blokkolni a vírus speciális rendszerét, különösen megfázás, influenza valamint EBV (Epstein-Barr)-vírus tünetei ellen hatékony!” - véli az egészséges életvezetéssel foglakozó ’Zest for Life’ csapata.

Az ’Alternative Medicine Review’ orvosi szaklapban megjelent jelentés szerint az olajfalevél visszaszoríthatja a vírusfehérjék munkálkodását.

Kerülje el a fertőzést olajfalevéllel!

Sokan úgy gondoljuk, hogy a hideg időjárás, a hűvösebb éghajlati viszonyok közepette hajlamosabbak vagyunk elkapni a náthát és influenzát. Mindez részben helytálló, hiszen a szabad levegő helyett sokan hideg időben a zárt teret választják. Ilyenkor kis térben együtt vagyunk társainkkal, kollégáinkkal, az iskolában vagy az irodában. A betegségek kialakulására jóval nagyobb esély mutatkozhat, hiszen sosem lehet tudni, hogy éppen mi lappang a másik szervezetében!

A következőkben olyan tipikus, hétköznapi helyzeteket sorolunk fel, amelyekbe belecsöppenve hatásosan alkalmazhatja az olajfalevél kivonatát, annak érdekében, hogy ÖN a fertőzésekkel szemben védettebb maradhasson:

➜ Amennyiben rendszeresen tömegközlekedésen utazik, irodaházban dolgozik, vagy gyermeke óvodába/iskolába jár, tehát napi kapcsolatban van a társaival, megelőzés céljából, főleg ősszel-télen alkalmazza az olajfa leveleinek kivonatát az immunerő fokozására.

Stresszel és magasfokú izgalommal, aggodalommal teli helyzetekben, mondjuk fellépésre, nyilvános közszereplésre, vagy sportversenyre készülve pár nappal a szereplés előtt és után alkalmazza a készítményt. Mindig tartsa szem előtt, hogy a tartós stressz, immungyengeséget is okozhat!

➜ Orvosi/sebészi beavatkozást, kórházi kezelést követő lábadozás alatt erősítse szervezete védekezési képességét olajfalevéllel!

➜ Amennyiben idegen kultúrába kerül, távoli országokba utazik, és ott szokatlan higiéniával és / vagy táplálkozási szokásokkal találkozik, jól jön az olajfalevél az út során!

Az olajfalevél ajánlott, átlagos adagolásával (2-3 x 5 ml / nap) sokat tehet egészsége megőrzése érdekében!

Olajfalevél vásárlás ➙

Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Gyakori kérdések az Olajfalevélről:

Mire használható? Kiknek ajánlott az alkalmazása és hogyan kell adagolni?

Összes Olajfalevél kérdés és válaszhoz tovább
Olajfalevél Kivonat Kapszula

Fokozd a Szív egészség javítás szíved és az ereid hatékonyságát Olajfalevéllel.

Fokozd az Immunerősítő hatás immunrendszered teljesítményét Olajfalevéllel.

Fokozza immunrendszere erejét Olajfalevéllel

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez