Személyes tapasztalatok Olajfalevél fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vírusos fertőzések

Kovácsné Tomori Emília - Békéscsaba

„Kislányom negyedikes. Az osztálytársai közül nagyon sokan kimaradoznak az iskolából, különösen ősszel és télen, amikor is igazán tombol az influenza és megfázás vírusa. A lányom szerencsés, hiszen az olajfalevélnek köszönhetően őt elkerülik az influenza és megfázás tünetei. Nálunk jó bevált a napi 2x5ml adagolása!”

Influenza ellen

Tóthné Eszter - Karcag

„Antibakteriális és immunerősítő tulajdonságai miatt rendeltem meg az első olajfalevél kivonatot a családnak. Saját magam próbáltam ki 2 évvel ezelőtt, az ősz kellős közepén, amikor is influenzás tüneteket tapasztaltam magamon. 2-3 nap elteltéve, pusztán az olajfalevelet fogyasztva természetes módon orvosoltam a problémámat! Azóta rászoktattam a család többi tagját is. Elértük, hogy a jellemzően immungyengeséggel érkező őszi-téli hónapok alatt az influenza tünetei messze elkerülnek mindannyiunkat!”

Jobb közérzet

Péterffy Ilona - Tabajd

„Évente 2-3 alkalommal tartok egy havi olajfalevél kúrát. A Comvita termékeknek köszönhetően jelentősen javult a közérzetem, az általános hangulatom oldódott. Korábban többször voltak depresszív, szorongásokkal és feszültségekkel teli időszakaim. Mondanom sem kell, hogy ezen a téren is oldódtam. Életmódot váltottam, melyben nagyon sokat segített az olajfalevél!”

Vérnyomás szabályozás

Kalapács Nándor - Bük

„A viszonylag magas vérnyomásom szabályozására napi 2-3x5ml olajfalevelet fogyasztok, reggelente 1db fokhagyma kapszulával megtámogatva. Az elmúlt 2-3 hónapban kezdtem el a „kúrát”. A vérnyomásom már elkezdett beállni, ráadásul a mindennapok során észrevettem magamon is a hatásait. Kiegyensúlyozottabb lettem, és már az arcom se piros naphosszat!”

Pikkelysömör kezelés

Horváth Hajnalka - természetgyógyász

„Az olajfalevél kivonatát bevett szokás, hogy használom pácienseimnél. Tapasztalataim szerint olyan hatékony bőrápoló, hogy pikkelysömörben szenvedők 70%-ánál érhető el jelentős javulás a levelek kivonatával. A gyulladt felületek, valamint a bőr pirossága lecsökkenthető! Igazán külsőleg alkalmazva hatékony bőrápolóként! ”

Általános egészség támogatása

Baár Jánosné Zsuzsi - Táplálkozási tanácsadó

„(...) Az olajfalevél étrendkiegészítők újfajta természetes, növényi alapú termékek, melyeket az ’Olea europaea’, vagyis az olajfa válogatott leveleiből készítenek. Antibakteriális és antivirális hatású, magas vérnyomás csökkentésére, szív -és egyéb keringési rendellenességek ellen, de még a bélflóra támogatásában is hatékony kivonatok.
(...) A gyenge egészségi állapot miatt szövődmények, és/vagy hosszan tartó, munkából vagy iskolából történő esetleges kiesés elkerülése végett erősítse szervezetét olajfalevél kivonattal. – Különösen tekintettel az influenza és megfázás időszakaira! (...)”

Gyerekeknek

Lukács Apolka - Cegléd

„Kisgyermekes anyukaként szeretném megosztani tapasztalataimat az olajfalevél kapcsán. Gondolom minden óvodás gyerkőc szülei tapasztalták már, hogy a gyerekek hajlamosak mindenféle bakteriális vagy vírusos fertőzést elkapni. Nálunk rendszeressé vált, hogy kiscsoportosként a lányom nagyjából 2 hetet járt az oviba, majd 1-2 hetet hiányzott is valamiféle fertőzés okán. A háziorvos sok vitamint, immunerősítő, antibakteriális hatású természetes készítményeket javasolt a szintetikus gyógyszerek helyett.
Miután beleástam magam a témában, eljutottam az olajfalevél kivonatokig - Amióta a termék gyerekeknek ajánlott változatát fogyasztja a kislányom, nem igazán hiányzott az oviból, elkerülik a korábban a legváratlanabb helyzetekben is kialakuló fertőzések. Köszönet a termékért!”

Megfázás ellen

Balassa András - Budapest

„Van egy biztos tippem! A megfázás első jeleire, mint amilyen az orrdugulás, a torokfájás, vagy éppen a gyengeség, egyből elkezdek fogyasztani napi 10ml folyékony olajfalevelet. Rendre sikerül elejét vennem a tünetek súlyosbodásának. Mindig ügyelek arra, hogy legyen otthon a termékből!”

Koleszterin szint

„A jövő – Most kezdődik!” - hírdette címlapján a ’Los Angeles Times’ napilap 1995. augusztus 24-én. A cikkben arra utaltak, hogy klinikai vizsgálatok szerint az olajfalevél kivonatának fogyasztása jelentős étrendi változásokat eszközölhetők. Így például a koleszterin szintjének a szabályozása. 30-40%-kal csökkenthetőnek találták magas koleszterinszintet.”

Jobb egészség

Vassné Karola - Győr

„A férjemmel már számtalan étrendkiegészítőt kipróbáltunk, hogy erősebbé tegyük immunrendszerünket, kiegyensúlyozzuk az emésztésünket, javítsunk az általános hangulatunkot. Az olajfalevél kivonat mind ár-érték arányban, mind pedig jótékony hatása szempontjából a legjobb választásnak bizonyult!”

Asztmás tünetek

Imre Zsolt - Miskolc

„Olajfalevéllel sikerült kontrollálnom az asztmámat. Számtalanszor törtek rám allergiás rakciók, vagy erős köhögés. Az olajfalevél segített csillapítani a köhögési rohamokat, valamint nyugtatólag hatott a hörgőimre. Azóta naponta fogyasztok, 5-10ml-et, bízva abba, hogy az emíltett asztmás panaszaim nem térnek vissza!”

Immunerősítés

Farkas Gábor - Gödöllő

„Remek termék, nincsenek mellékhatásai! Számomra ez a legjobb természetes immunerősítő! Kipróbáltam már számtalan vitamint, natúr készítményt, de az olajfalevél kivonatához hasonlót még nem tapasztaltam. 2x5ml cseppet fogyasztok naponta, és amellett, hogy már 1 éve elkerülnek a betegségek, sokkal de sokkal jobb a közérzetem is. Mintha feltöltöttek volna energiával! Csodálatosan érzem magam!”

Az olajfalevél antioxidáns képességéről

Chris Kilham - világhírű „gyógyszer-vadász”, gyógynövénykutató

„Az olajfalevél antioxidáns képessége erősebb mint az a zöld tea esetében mérhető! – Feltételezem, ezt még kevesebben hallották! Úgy vélem, a szabadgyök-károkat megakadályozni képes antioxidánsok táplálkozástani jelentőségét manapság már senkinek sem kell bemutatni! (...)”

Olajfalevél vásárlás ➙

Olajfalevél Kivonat Kapszula

Olajfalevél termékek

Olajfalevél préslé, 500ml = 14.971 Ft
Olajfalevél Gyerekeknek = 8.471 Ft
Olajfalevél Felnőtt dupla = 26.371 Ft
Tovább az összes termékhez
MINŐSÍTETT OlajfalevélAz általunk forgalmazott Olajfalevél 100 %-ban természetes

Olajfalevél kúrák

Gyerekeknek OlajfaleveletGYEREKEKNEK
3 - 14 év között

2 x 5-10 ml / nap
2 - 3 kúra évente

Felnőtteknek OlajfalevélFELNŐTTEKNEK
14 - 50 év között

2 x 10 ml / nap
3 - 4 kúra évente

Időseknek Olajfalevelet50 ÉV FELETT
50 év felett

2 x 10-15 ml / nap
2 - 3 kúra évente

KÚRÁK
ÁLLATOKNAK
ÖSSSZES OLAJFALEVÉL KÚRA

Az Olajfalevél hatóanyagai, hatásfoka

Oleuropein 22mg / 5ml

Hidroxitirosol1,25mg / 5ml

Energia6 kcal / 5ml

Antioxidáns erő298,642 µmol TE/L !!!

5 ml termék = 15 gramm friss levél

Zsírok0,52 g / 5ml

Tovább az Olajfalevél összetevőihez

Gyakori kérdések az Olajfalevélről:

Mire használható? Kiknek ajánlott az alkalmazása és hogyan kell adagolni?

Összes Olajfalevél kérdés és válaszhoz tovább
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók